ΤΟ JOHN WALKER & SONS VOYAGER ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΙΑ

Μικρή Περιγραφή: 
Ο κορυφαίος παγκόσμιας κλάσης οίκος παραγωγής luxury ουίσκι γιορτάζει την έναρξη της νέας του καμπάνιας με μια σειρά πολυτελών εκδηλώσεων στην Ευρώπη.

10 Μαΐου 2013: Κατέφθασε χθες στο λιμάνι του Portofino της Ιταλίας το JOHN WALKER & SONS VOYAGER, το πολυτελές ιστιοφόρο τύπου δεκαετίας 1920 του οποίου το ταξίδι αναπαριστά τις επικές διαδρομές του Johnnie Walker από τις τέσσερις γωνίες της Σκοτίας στους τέσσερις ορίζοντες του κόσμου. Η άφιξη του ιστιοφόρου στην Ιταλία σηματοδότησε την έναρξη της καμπάνιας λανσαρίσματος του νέου σπάνιου triple malt JOHN WALKER & SONS ODYSSEY, από τον κορυφαίο παγκόσμιας κλάσης οίκο παραγωγής Scotch Whisky.

Κατά την παραμονή του στο Portofino, στο πολυτελές ιστιοφόρο θα διεξαχθούν μια σειρά υψηλού προφίλ εκδηλώσεων με θέμα τη πρόοδο του ιστορικού λιμανιού τον τελευταίο αιώνα αλλά και την αναγνώριση των Ιταλών ‘Game Changers’ – πρωτοπόρων ατόμων, που αλλάζουν τα δεδομένα ο καθένας στον τομέα του και που ταυτίζονται με το πνεύμα και το όραμα της οικογένειας Walker.

Το Portofino, ένα ορόσημο του Ιταλικού στυλ, της φινέτσας και της κληρονομιάς, επιλέχθηκε για να αποτελέσει τον πρώτο προορισμό του Ευρωπαϊκού σκέλους του ταξιδιού του JOHN WALKER & SONS VOYAGER. Το ιστιοφόρο μεταξύ άλλων θα φιλοξενήσει πολυτελείς εκδηλώσεις στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών και το Grand Prix του Μονακό – παγκόσμιες σκηνές προβολής για τα πολυτελή brands –  και θα συνεχίσει το ταξίδι του στην Αθήνα, τη Βαρκελώνη, το Άμστερνταμ, το Λονδίνο, το Αμβούργο και την Κοπεγχάγη. Τον Αύγουστο θα ολοκληρώσει το ταξίδι του στο Εδιμβούργο, επιστρέφοντας στη γενέτειρα του brand, τη Σκοτία, εκεί που η ιστορία της JOHN WALKER & SONS ξεκίνησε πριν από περίπου 2 αιώνες.

Το Portofino ήταν κάποτε ένα μικρό χωριό ψαράδων και σήμερα έχει εξελιχτεί σε έναν παγκόσμιο πολυτελή προορισμό – μια επιτομή του στυλ και της φινέτσας. Αποτελεί τόπο διακοπών για πολλές διασημότητες με τη Madonna, το Steven Spielberg, τη Beyoncé, την Eva Mendez, το Denzel Washington, τη Heidi Klum και τη Rihanna να είναι ορισμένοι από τους πρόσφατους επισκέπτες του.

Οι καλεσμένοι του JOHN WALKER & SONS VOYAGER κατά τη διάρκεια της διαμονής του στο Portofino έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το JOHN WALKER & SONS ODYSSEY, ένα βραβευμένο triple malt που ταυτίζεται με τη σημερινή αντίληψη της πολυτέλειας και είναι ο αρωγός για τη συνέχιση του πάθους του Οίκου Walker για την τελειότητα στο Whisky μέσω της εξαιρετικής δημιουργίας, της ποιότητας, της κληρονομιάς και της καινοτομίας.

Οικοδεσπότης της  επίσκεψης στο Portofino και της έναρξης του Ευρωπαϊκού σκέλους του επικού ταξιδιού του JOHN WALKER & SONS VOYAGER είναι ο David Gandy, το κορυφαίο μοντέλο και ambassador του JOHNNIE WALKER BLUE LABEL μαζί με τον John Kennedy, πρόεδρο της Diageo Ευρώπης και το Matt Barwell, Consumer Marketing and Innovation Director για τη Diageo Ευρώπης.

Σχολιάζοντας την εμφάνιση του στο JOHN WALKER & SONS VOYAGER ο David Gandy δήλωσε: “Είναι τιμή μου να είμαι μέρος της έναρξης αυτής της φανταστικής περιπέτειας μαζί με το JOHN WALKER & SONS VOYAGER στο Portofino. Ως ο Ambassador του JOHNNIE WALKER BLUE LABEL είμαι περήφανος που συμμετέχω σε αυτή τη δημιουργική και καινοτόμα καμπάνια και που θα  γιορτάσουμε μαζί τα επιτεύγματα των Game Changers από όλη την Ευρώπη.”

Άλλες δραστηριότητες που θα διεξαχθούν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του JOHN WALKER & SONS VOYAGER είναι:  

• Ο David Gandy μαζί με τους Game Changers θα μοιραστούν τις δικές τους ιστορίες προόδου για να συνεισφέρουν στο Around the World – την σύγχρονη εκδοχή ενός από τους πρώτους πολυτελείς οδηγούς ταξιδίου ο οποίος εκδόθηκε από τον οίκο Walker πριν από 100 περίπου χρόνια. Ο David Gandy σύγγραψε το πρώτο κεφάλαιο στο Portofino.

• Ένα σαλόνι, αποκλειστικά σχεδιασμένο σε συνεργασία με τον οίκο ανδρικής πολυτελείας Alfred Dunhill και εμπνευσμένο από το JOHNNIE WALKER BLUE LABEL, θα φιλοξενήσει τους τοπικούς game changers οι οποίοι θα μοιραστούν τις δικές τους ιστορίες προόδου

Η εταιρία John Walker & Sons συνεχίζει να καθορίζει τα πρότυπα στον τομέα του luxury ουίσκι με ασυναγώνιστα blends που συνεχίζουν το επιχειρηματικό όραμα και το πάθος του Alexander Walker για τελειότητα στο ουίσκι. Το JOHN WALKER & SON VOYAGER εμπνεύστηκε από το λανσάρισμα ενός νέου blend, του JOHN WALKER & SONS ODYSSEY, το οποίο δημιουργήθηκε για να τιμήσει την 80ή επέτειο μίας εκ των πιο καινοτόμων ανακαλύψεων του Sir Alexander Walker – τη δημιουργία μίας φιάλης για χρήση σε πολυτελή κρουαζιερόπλοια η οποία αντιγράφει τη κίνηση της θάλασσας.