taste

Συνεχίζουμε το παιχνίδι που ξεκινήσαμε στο προηγούμενο τεύχος με τα dos and don’ts που αφορούν το συνδυασμό του ουίσκι με διάφορα εδέσματα.
Έχοντας εξερευνήσει πολλά μονοπάτια στην προσπάθειά μου να βρω τους ιδανικούς συνδυασμούς ουίσκι και φαγητού, σκέφτηκα ότι θα ήταν χρήσιμο να αναφέρω μερικές βασικές αρχές, για όσους θέλουν να συμπεριλάβουν το ουίσκι στο τραπέζι τους.
Έχοντας εξερευνήσει πολλά μονοπάτια στην προσπάθειά μου να βρω τους ιδανικούς συνδυασμούς ουίσκι και φαγητού, σκέφτηκα ότι θα ήταν χρήσιμο να αναφέρω μερικές βασικές αρχές, για όσους θέλουν να συμπεριλάβουν το ουίσκι στο τραπέζι τους.
Το ουίσκι και το τυρί αποτελούν έναν από τους καλύτερους συνδυασμούς για ένα απολαυστικό δείπνο.
H παράδοση αντηχεί στο φαγητό. Ο Dave Broom ανακαλύπτει εποχικές τάσεις σε φαγητό και ποτό. Στη Δύση, το kaiseki μεταφράζεται συνήθως ως «υψηλή ιαπωνική κουζίνα» ή –ακόμη χειρότερα– «fine dining».
Tο Whisky Magazine συναντά τον Matsuhisa Nobu, καθώς αυτός κάνει μια επίσκεψη αστραπή στο εστιατόριό του στο Tόκιο.
The Godfather. Ο Albert Roux είναι γνωστός και ως ο «Νονός» της σύγχρονης κουζίνας, ενώ πολλοί γνήσιοι εξέχοντες και διάσημοι σεφ, όπως οι Gordon Ramsay, Pierre Koffman, Marcus Wareing και Marco Pierre White, έχουν εργαστεί στις κουζίνες του.